Vállalkozás hvg.hu 2021. február. 09. 17:16

Mészáros Lőrinc cégcsoportja munkát adott Várkonyi Andrea friss vállalkozásának

A Mészárosné Kelemen Beatrix tévéjétől nemrég távozott Várkonyi Andrea kft.-je intézte a Mészáros-csoport High Tech Suli pályázatát.

Mészáros Lőrinc cégcsoportja a Whitedog Media Kft.-re bízta a csoport társadalmi felelősségvállalási programjának keretében elindított High Tech Suli pályázatot – tudta meg a 24.hu. A program keretében iskolákat támogatnak nemcsak nagy értékű digitális tantermek kialakításával, hanem a tanárok informatikai továbbképzésével is. A pályázat lezárult, honlapjuk szerint öt iskola örülhet digitális tanteremnek és tanári továbbképzésnek.

Várkonyi Andrea megerősítette a lap értesülését: „Megtiszteltetés volt számunkra, hogy a Mészáros Csoport a WhiteDog Mediát bízta meg jótékonysági programjának kreatív fejlesztésével és menedzselésével, minden ügynökség életében rendkívüli, amikor egy ilyen nemes célért dolgozhat. A pályázat bírálóbizottságába természetesen szakmai, támogatói és ügynökségi oldalról is érkeztek delegáltak.”

A cégcsoporton belül egyébként van saját kommunikációs vállalat, a Talentis Event and Marketing Kft., amelynek Mészáros Lőrinc volt felesége, Kelemen Beatrix Csilla az ügyvezetője. A Mészáros-csoport szerint azért nem házon belül oldották meg a munkát, mert „a vállalatcsoport méretéből adódóan is elengedhetetlen, hogy bevonjanak marketing- és médiaügynökségeket az időszakosan felmerülő, projektszintű munkákba”.

Várkonyi Andrea a TV2 híradójának műsorvezetőjeként lett ismert, legutóbb pedig Mészáros Lőrinc volt feleségének csatornájánál, a Life TV-nél dolgozott. Miután onnan távozott, 2020. szeptemberben alapította a médiacéget 10 millió forint törzstőkével.

A Whitedog Media székhelye eleinte Érden volt, decemberben helyezte át az Andrássy út 105. szám alá, egy Mészáros Lőrinchez és Vida József TV2-tulajdonoshoz köthető villába.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
EURO 2020 - kövesse a foci-Eb összes hírét a hvg.hu-n!
Itthon Dezső András 2021. június. 18. 06:30

Nagyban megy az ügyeskedés a vagyonőröknél, a focimeccsek biztosítása pedig aranybánya

Sorra buknak be az adókkal trükköző vagyonvédelmi cégek, legutóbb az NBI-es focimeccsek biztosításáról híres Tóth Csaba és társai kerültek emiatt pácba. De milyen módszerekkel próbálják kijátszani az államot, mire jók a "dobós cégek", miért van sok pénz a meccsek biztosításában és kik azok, akik még a csalókat is meg tudják kopasztani?