Vállalkozás hvg.hu 2020. november. 29. 10:41

A budapesti karácsonyi vásár idén az internetre költözik

Közel ötven kézműves portékái között lehet böngészni a budapestikaracsony.hu oldalon.

Karácsony 2020

A karácsony idén sem marad el, legfeljebb kicsit más lesz, mint ahogy vártuk és ahogy megszoktuk. Kompromisszumokat kell majd kötnünk, talán áldozatokat is kell majd hoznunk, de végül is ez a szeretet ünnepe, és mint ilyen, erős kötelék közöttünk. Sok mindent kibír. Tartson velünk a ráhangolódásban!

Online platformra költöznek a budapesti Vörösmarty téri karácsonyi vásár kézművesei. A járvány miatt kialakult helyzetről a Budapest Brand Zrt., a főváros turisztikai szervezete a budapestikaracsony.hu oldalon ír.

Ugyanezen a weboldalon várják az érdeklődőket az ünnepi vásár kiállítói. A honlapon a Magyar Kézműves Szövetség mestereit, iparművészeit és kézműveseit mutatják be, akik hat különböző kategóriában – bőrdíszmű, textil, fa, ékszer, kerámia, otthon – alkotnak.

Karácsony 2020
A sorozat további cikkei

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Minden hír a koronavírus-járványról