Kisebbek lesznek a helyiségek, viszont külön kabinokat és átvételi pontokat terveznek.
Csütörtökön mutatta be éttermeinek új terveit a Burger King gyorsétteremlánc, amivel a „COVID-világra” akarnak felkészülni – számolt be a hírről a Business Insider.
A Burger King új tervein az autós éttermek kerülnek előtérbe: jóval több helyet szánnak az újragondolt tereken keresztülhajtó járműveknek, a vásárlók pedig érintésmentes kabinokból vehetik majd át a rendeléseket. Az étteremlánc közleménye szerint 60 százalékkal csökkentik az éttermek méretét a jelenlegihez képest.
Az új, „COVID-világra” tervezett éttermeknél járdaszegélyek melletti átvételi pontokat is terveznek, innen lehet majd átvenni a mobilapplikáción keresztül leadott rendeléseket.
A Burger King közleménye szerint már ilyen éttermeket építenek majd 2021-ben Miamiban, Latin-Amerikában és a Karib-térségben.