Itthon hvg.hu 2023. december. 24. 08:29

Mészáros Lőrinc: A Puskás Akadémia a világ egyik legkiválóbb utánpótlásműhelyévé vált

Magyarország leggazdagabb embere évet értékelt.

„Az elmúlt tizenöt év munkája, hogy három Puskás-nevelés is szerepel a magyar nemzeti csapatban, amely csoportelsőként jutott ki az Eb-re. Erőt kell, hogy adjon ez a siker, amely jelzi: fel lehet építeni egy szép karriert, be lehet kerülni a legjobbak közé. Különösen advent idején hálát kell adjunk a támogatóinknak, akik elkötelezetten segítik a Puskás Akadémiát” – ezt mondta a Puskás Akadémia honlapjának beszámolója szerint Mészáros Lőrinc csapatai évzáró gáláján.

„Idén igazi klubbá váltunk, megszűnt a párhuzamos működés, összevontuk a felnőttcsapat és az akadémia szakmai munkáját, ezzel régi vágyunk teljesült. Az elmúlt 15 év nem volt zökkenőmentes, ám a fejlődésünk töretlen volt, kiépült az infrastruktúránk, s

a Puskás Akadémia a világ egyik legkiválóbb utánpótlásműhelyévé vált. Ez is mutatja az erőnket, s minősíti a munkánkat”

– magyarázta Magyarország leggazdagabb embere.

 

Rossi-mágia és Szoboszlai-faktor: a futballválogatott sikerességének öt oka

Veretlenül, csoportelsőként jutott ki selejtezőcsoportjából a jövő évi Európa-bajnokságra a magyar férfi labdarúgó-válogatott, ami óriási fegyvertény. Évtizedek óta nem volt ilyesmire példa. Marco Rossi szövetségi kapitány csapata az utóbbi időben jelentős fejlődésen ment keresztül, magabiztosabb, mint valaha, és többször bizonyította, hogy akkor sem zuhan össze, ha hátrányba kerül.

 

Hirdetés
Élet+Stílus Nemes Nikolett 2024. december. 28. 18:00

Pisszeghet, sípolhat, szisszenhet és pöföghet a befőttesüveg, de pont ez a jó: így  fermentáltunk savanyú káposztát

Csodás vitamin- és tápanyagbombával kényeztethetjük a mikrobiomunkat a téli ínség idején, ha fermentált ennivalókat fogyasztunk. Többek között savanyú káposztát is készíthetünk ezzel a módszerrel – elmondjuk, hogyan érdemes csinálni lépésről lépésre, mit kell tudni a sózásról, fűszerezésről, hogyan kombináljuk az alapanyagokat, és mire figyeljünk különösen az erjesztés során.