Itthon hvg.hu 2022. február. 20. 19:11

Boldog István: „Ez az élet libsik, nem a Dom Pérignon és a lazac!”

Boldog István vasárnap késő délután jelentette be a Facebookon, hogy mit eszik és iszik. És azt is, hogy mit nem.

Váratlanul erős Facebook-bejegyzéssel jelentkezett vasárnap késő délután Boldog István fideszes országgyűlési képviselő. Boldog, Németh Szilárdhoz hasonlóan, azt mutatta meg, mi került épp az asztalára, és bár nem épp egy „Viva la pacalpöri!”-t fogyasztott el, a bejegyzése legalább annyira izgalmas lett, mint a Fidesz alelnökének egysorosa.

Boldog egyik kezében egy pohár 2014-es évjáratú Debrői Hárslevelű látható, míg a másikban a felesége által elkészített tepertős papucs szilva lekvárral.

A politikus gyorsan le is vonta a konzekvenciát:

„Ez az élet libsik, nem a Dom Pérignon és a lazac!”

Boldog István egyébként azért is élvezheti a kampányidőszakban ilyen nyugodtan a hárslevelűt, mert helyette Herczeg Zsolt mezőtúri polgármester lesz a kormánypárt jelöltje a törökszentmiklósi központú választókerületben. Boldog a saját indoklása szerint azért hagyja abba az aktív politizálást, mert a családját helyezi előtérbe, de azért a visszavonuláshoz annak is köze lehet, hogy hat év börtönt, többmilliós pénzbüntetést és szintén többmilliós vagyonelkobzást kért rá az ügyészség hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette és más bűncselekmények miatt. Boldog állítja, hogy ártatlan.

Boldognak nemrég volt egy hasonlóan erős Facebook-bejegyzése, arról itt írtunk.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Hirdetés
Élet+Stílus Nemes Nikolett 2024. december. 28. 18:00

Pisszeghet, sípolhat, szisszenhet és pöföghet a befőttesüveg, de pont ez a jó: így  fermentáltunk savanyú káposztát

Csodás vitamin- és tápanyagbombával kényeztethetjük a mikrobiomunkat a téli ínség idején, ha fermentált ennivalókat fogyasztunk. Többek között savanyú káposztát is készíthetünk ezzel a módszerrel – elmondjuk, hogyan érdemes csinálni lépésről lépésre, mit kell tudni a sózásról, fűszerezésről, hogyan kombináljuk az alapanyagokat, és mire figyeljünk különösen az erjesztés során.