Itthon hvg.hu/MTI 2021. január. 30. 15:32

Elbúcsúztatták Kriza Ákost, Orbán Viktor is ott volt

A miniszterelnök beszédet is mondott a szombati szertartáson Miskolcon.

“Büszkék vagyunk arra, hogy melletted harcolhattunk” - írta ki Facebook-falára Orbán VIktor miniszterelnök, aki Kriza Ákos volt miskolci polgármester szombati búcsúztatóján készült képeket osztott meg.

A miniszterelnök beszédet is mondott a szertartáson, amit a miskolci Hunyadi utcai evangélikus templomban tartottak. A szertartáson az MTI képei alapján jelen volt Kásler Miklós emberi erőforrásokért felelős miniszter, Varga Judit igazságügy-miniszter, Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető elnöke, Kubatov Gábor pártigazgató,

Kriza Ákos 56 évesen, 2021. január 18-án hunyt el, hosszú betegség után.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Minden hír a koronavírus-járványról
EUrologus Szűcs Ágnes (EUrologus) 2021. április. 16. 17:00

Csak politikai akarat hiányzik, hogy az Európai Bizottság elindítsa a jogállamisági mechanizmust

Noha számos uniós jelentés bizonyítja, hogy Lengyelországban és Magyarországon sérül az igazságszolgáltatás függetlensége, és virágzik a korrupció, az uniós intézmények közti játszmák és a politikai kockázattól való félelem miatt az Európai Bizottság mégis halogatja, hogy fellépjen az uniós pénzügyek érdekében. Az EUrologus Jogálom című sorozatának 3. része.