Itthon hvg.hu 2021. január. 13. 16:54

Rókák jelentek meg a Baleseti Intézet belső udvarán

A hírt az intézet orvosigazgatója is megerősítette.

Két róka jelent meg a budapesti Baleseti Intézet belső udvarán – írja a Pesti Hírlap. Úgy tudják, a betegellátó terekbe nem mentek be, csak a kórház udvarán látták az állatokat.

A lap megkeresésére a kórház orvosigazgatója, Bodzay Tamás azt nyilatkozta:

Kórházunk udvarán valóban rókákat láttak. Az ügyben a szükséges lépéseket megtettük, az esetet jelentettük a VIII. kerületi önkormányzat felé. Arról természetesen nincs információm, hogy a rókák honnan kerültek kórházunk udvarára.

Az egyik rókát a Pesti Hírlap szerint elfogták, de a másik elmenekült.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Minden hír a koronavírus-járványról
Kult Kovács Bálint 2021. április. 20. 20:00

Nick Cave többet tett, mint hogy megírta a karantén hivatalos dalát

Egyszer csak minden reklám nélkül megjelent Nick Cave új lemeze, a teljes egészében a karantén alatt írt és felvett Carnage. Az énekes talán már sosem lesz ugyanolyan, mint az őt ért tragédia előtt, de az új album már olyan, mint a fény az alagút végén.