Itthon hvg.hu 2020. december. 04. 08:07

Bayer: Volt nekünk pedofil "harcostársunk" is, Szájer meg nem az

Mindig lesz számára egy tál meleg étele.

Szájer József fideszes EP-képviselő ereszcsatornán végződött pályafutása is téma volt a kormánypárti Hír TV csütörtök esti Háttérkép című műsorában, ahol Bayer Zsolt vendégei Bogár László és Boros Imre közgazdászok voltak.

Bayer azzal kezdte a műsort, hogy

"nyeljük le a nagy szőrös varangyot",

amivel nem Szájer Józsefre, hanem az ügyére célzott, vagyis a világ nyilvánossága elé került brüsszeli homoszexuális orgiára, amelynek végén Szájer táskájában extasy-tablettákkal, az ereszcsatornán próbált elmenekülni a rendőrök elől, sikertelenül.

- A legmagasabb intellektusú, legokosabb emberünk ennyire nem lehet hülye - vezette fel a témát Bayer. Szerinte most, amikor "a vétó miatt élethalálharcot vívunk az egész Soros-hálózattal, az EU összes tagállamával", érthetetlen, hogyan lehetett Szájer ilyen felelőtlen.

Bogár László erre a világunk szétesését kezdte fejtegetni, ahol már nincsen logika és oksági összefüggés, lehull a lepel, apokalipszis felé megyünk, minden ember száz megatonnás időzített hidrogénbomba, a világ kaotikus lejtőn bucskázik lefelé. Erre lehet szigetelőréteget teríteni, és ez nagyon helyes is, de nem vezet sehova, ennyi.

- Értelek - állította erre Bayer Zsolt.

Boros Imre gyakorlatiasabban közelített, és felhozta Margaret Thatchert, aki ugyan nem menekült szexpartikból ereszcsatornán, viszont "sorozatosan kinyírta a lehetséges utódait", éppúgy, mint Angela Merkel, akit ezúttal kvalitásos politikusnak nevezett. "Jóska is ebbe a hibába esett", mondta, noha Szájer József nem azért került a világ címlapjaira, mert elrontotta volna az utódlását. Boros hozzátette, hogy Szájer viszont vette a kalapját és távozott, míg baloldalon például Korózs Lajos sem mondott le, miután kiderült, hogy álmentőssel készített videót. A baloldalon hajlamosak inkább elfelejteni a múltat - rótta fel az egykori kommunista titkosszolga, III/II-es operatív tiszt.

Bayer Zsolt azt mondta, hogy

"az elfajzás bármilyen formája egy lefelé tartó spirál."

Ezután egy meg nem nevezett egykorvolt barátjukról és harcostársukról beszélt (Bayer később a blogjában hansúlyozta, nem fideszes politikusról beszélt), aki egy autóúton bevallotta neki, hogy meleg, majd két év múlva már azzal dicsekedett, hogy Thaiföldön kisfiúk is rendelkezésére állnak. Szájer József ezzel szemben "igenis egy morális lény". A publicistának fáj, hogy rajta keresztül próbálják kikezdeni a Fidesz egész ethoszát, pedig nem az a fontos, hogy mit cselekszik az ember, hanem hogy a jót hirdeti-e.

Józsi küzdött a rettenetes démonával, de a jót méltányolta és képviselte, csak nem tudta kikerülni a lefelé tartó spirált - mondta Bayer.

A továbbiakban Bogár felvetette, hogy minden vezető politikusnak alkalmassági vizsgálaton kellene átesnie, vagyis Szájert eleve ki kellett volna szűrni, amiért meleg. Bogár úgy fogalmazott, politikai kockázatot jelent, ha egyes "hibás szerkezetű személyek" vezető szerephez jutnak. - Ennek a kockázatát, Zsoca, 30 éve tudja mindenki a Jóskával kapcsolatban - jegyezte meg a közgazdász.

Később még megbeszélték, hogy Szájer biztosan nem drogozott, "azt a szart" valaki betette a táskába; és hogy Bayer haragszik rá, de

mindig lesz számára egy tál meleg étele.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Minden hír a koronavírus-járványról
Itthon Balla István-Csányi Nikolett 2021. április. 19. 06:30

"Én mennék, de anyukám nem enged" – gyerekek vallanak az iskolanyitásról

Amikor az iskolanyitásról beszélünk, szinte mindig a tanárok és a szülők helyzetén keresztül próbáljuk bemutatni a helyzetet. Mi most kollégáink gyerekeit kérdeztük, hogy örülnek-e az iskolanyitásnak, mi a véleményük az online oktatásról, de azt is megtudtuk, mi zajlik ilyenkor a „fejük kis csücskében”. Videó.