Itthon hvg.hu 2020. augusztus. 11. 15:33

Orbánnak szóló üzenetnek is beillik az, ami a Videoton ellenfelének mezén szerepel

A MOL Fehérvár ellenfele, az ír Bohemian FC másként viszonyul a menekültekhez, mint a magyar miniszterelnök.

Augusztus 27-én csap össze a MOL Fehérvár FC a Bohemian FC-vel az Európa-liga selejtezőjének első körében. Az ír csapat az Irish Sun cikke szerint Székesfehérváron a fehér színű idegenbeli mezét viselheti majd, amelyen szponzorlogó helyett az Amnesty International nemzetközi jogvédő szervezet üzenete olvasható, miszerint

„Refugees Welcome”, vagyis az "Isten hozta a menekülteket".

Az ír lap emlékeztet arra, hogy a Fehérvár a menekültellenes politikát folytató Orbán Viktor kedvenc csapata.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Itthon Kovács Panka 2020. szeptember. 19. 07:00

Szerencs, ahol nemcsak a Fidesszel, hanem saját szövetségese sötét múltjával is küzd a baloldal

Nagyon súlyos és morális politikai dilemmát jelent Bíró László indulása, a szövegei pedig elfogadhatatlanok - mondta nemrég Gyurcsány Ferenc DK elnök arról a politikusról, aki mögé hetekkel ezelőtt beállt az összes ellenzéki párt. A korábban rasszista, antiszemita megnyilvánulásokat tett Bíró nem hozta könnyű helyzetbe a baloldali pártokat, a Fidesz frakcióvezetője már nácizik. Az október 11-i szerencsi választás jól megmutatja, mire számíthat az összefogó ellenzék két év múlva, az országgyűlési választás előtt.