Itthon hvg.hu 2015. november. 02. 20:46

Magyar-román meccs a menekültválság tetőpontján - még mindig keresnek huligánokat

Több tucat feltételezett garázdáról tett közzé képet a rendőrség a honlapján.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság továbbra is többeket keres, akik szeptember 4-én 19 óra és 23 óra között, a Magyarország-Románia labdarúgó mérkőzés idején garázdálkodtak.

A rendőrség az ügyben csoportosan, a köznyugalmat súlyosan megzavarva, felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt nyomoz ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a képeken látható ismeretlen személyek gyanúsíthatóak azzal, hogy egy több száz fős csoport tagjaként a Groupama Aréna környékén az Üllői úton, a Könyves Kálmán körúton és a Népligetnél pirotechnikai eszközöket használva, hangos kiabálások közepette italos üvegeket dobáltak, közterületi padokat, székeket rongáltak meg.  

Kérik, hogy aki felismeri a képeken látható személyeket, az jelentkezzen a felsorolt elérhetőségek valamelyikén. A rendőrség honlapján további képeket is közöltek keresett személyekről.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Minden hír a koronavírus-járványról
hvg360 HVG360 2021. április. 16. 13:00

Élesben Velkey Györggyel: Leginkább túlsúlyos kamaszok kerülnek a gyermekintenzívre

Nincs olyan őrületes terhelés gyerekosztályokon, mint a felnőttekén – mondta a Bethesda Gyermekkórház főigazgatója hvg360-nak. Velkey György arról beszélt, igaz vannak súlyosabb koronavírusos betegeik, közülük csak keveseket kell lélegeztetni. A Kórházszövetség elnökhelyettese úgy látja, bár a találkozásoknak van kockázata, a gyerekek szocializációja miatt is fontos, hogy mihamarabb visszatérjenek az iskolákba.