Itthon hvg.hu 2015. szeptember. 04. 16:10

Menekültekre támadtak az ultrák a Keletinél

Az ultrák délután óta melegítenek az esti magyar-román Eb-selejtezőre. Miután tegnap éjszaka balhéztak a Belvárosban, délután petárdákat dobáltak, ria-ria-Hungáriáztak a Deák térnél, majd megtámadták a Keletinél lévő menekülteket is.

A Deák téren is balhéztak egyet délután a magyar ultrák, akik az esti magyar-románra melegítettek a környező kocsmákban, majd nekiindultak, mintha övék lenne a város.

Az Oktogontól a Király utca felé is haladt egy csapat, jelszavakat skandálva. Tudósítónk szerint 5-600-an lehettek, petárdákkal, füstgránáttal, pirotechnikával.

Egy másik csapat az Index jelentése szerint petárdákat dobott a Keletiben a menekültekre. A lap szerint alig lehet leválasztani az ultrákról a menekülteket. Ásványvizes palackokkal és cipőkkel támadnak vissza a petárdákra.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Minden hír a koronavírus-járványról
hvg360 HVG360 2021. április. 16. 13:00

Élesben Velkey Györggyel: Leginkább túlsúlyos kamaszok kerülnek a gyermekintenzívre

Nincs olyan őrületes terhelés gyerekosztályokon, mint a felnőttekén – mondta a Bethesda Gyermekkórház főigazgatója hvg360-nak. Velkey György arról beszélt, igaz vannak súlyosabb koronavírusos betegeik, közülük csak keveseket kell lélegeztetni. A Kórházszövetség elnökhelyettese úgy látja, bár a találkozásoknak van kockázata, a gyerekek szocializációja miatt is fontos, hogy mihamarabb visszatérjenek az iskolákba.