Itthon MTI 2015. augusztus. 18. 16:51

Újraélesztik szerdára a traumatológiai osztályt az Uzsokiban

Estétől ismét működik az Uzsoki Utcai Kórház sürgősségi osztálya, szerdán pedig a traumaellátás is újraindulhat – közölte a kórház főigazgatója kedden.

Ficzere Andrea tájékoztatása szerint a hétfői eső miatt az alagsorban lévő sürgősségi betegfelvételi osztály, a traumatológiai ambulancia, a művese állomás, a patológia, az izotópdiagnosztika, a kazánház és a konyha működésképtelenné vált. A kórház dolgozói folyamatosan dolgoznak a helyreállításon. A kár felmérése még tart, vélhetően a jövő hét elejére fejezik be.

A sajtóban megjelent hírekkel ellentétben minden osztály működött kedden, a tervezett műtéteket elvégezték, a betegeket ellátták, csak a sürgősségi osztály kért betegfelvételt más kórházaktól, illetve a traumatológiai betegek sürgősségi ellátását adták át – tette hozzá.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Minden hír a koronavírus-járványról