Itthon hvg.hu/MTI 2015. július. 30. 11:17

A papírját is lecseréli az átalakuló Napi Gazdaság

Nem csak a nevét, hanem a jellegzetes lazacszínű papírját is lecseréli az átalakuló Napi Gazdaság.

Mint arról beszámoltunk, Magyar Időkre változik szeptember elejétől a ma még Napi Gazdaság címen megjelenő napilap címe. A főszerkesztő Csermely Péter az MTI-nek azt mondta, gazdaságiból már közéleti napilappá alakult az újság, ezért döntöttek a Magyar Idők név felvétele mellett. 

A lap a névváltás után is a tavasszal 16-ról 20 oldalasra növelt terjedelemben jelenik majd meg, és sem az egyes tematikák közötti arány, sem a szerkesztőség létszáma nem változik már – tette hozzá. 

Csermely Péter azt mondta, hogy a jelenlegi lazacszínű helyett ősztől fehér papíron jelenik meg az újság, és hétvégi melléklettel egészül majd ki. 

A Napi Gazdaság Kiadó Kft. április 20-án közölte, hogy Liszkay Gábor, a Magyar Nemzet volt főszerkesztője megvásárolta a Századvég Gazdaságkutató Zrt.-től a Napi Gazdaságot kiadó kft.-t. A közleményben azt írták: az átalakuló napilap irányultságát tekintve vállaltan polgári, konzervatív, mérsékelten jobboldali, azaz a jelenlegi belpolitikai viszonyok között kormánypárti médium lesz. 

Ez a lazacszín eltűnik majd a háttérből
hvg.hu
Hirdetés
hvg360 Matalin Dóra - Hamvay Péter 2025. május. 02. 19:30

Mitől lesz finom a főzelék, milyen vendégektől borul ki Sárközi Ákos, és van-e itthon jó és olcsó alapanyag?

Mit értenek sokan félre a gluténmentességben? Hogyan lehet kikeveredni a főzeléktraumákból? Melyik alapanyagokat utálják legjobban a magyarok? Szuvidáljunk, vagy kövessük nagyanyáink módszereit? És miért nem szabad soha válaszolni Sárközi Ákos kérdéseire az éttermében? A Michelin-csillagos séf, Szatmári Ferenc gasztroblogger és Horváth Judit gasztroíró, receptfejlesztő volt a HVG Címlapsztori vendége.