Itthon hvg.hu 2014. július. 17. 11:32

Fotókkal körözik a Gulyás Mártont megütő DK-sokat

Fotókkal keresi az V. kerületi kapitányság azt a három férfit, akik közül ketten megütötték a Krétakör vezetőjét, a harmadik pedig égő csikket dobott a táskájába a gyanú szerint. Gulyás bántalmazóit garázdasággal gyanúsítják.

Közzétette a rendőrség azoknak a fotóit, akik a múlt szombati Ellenállás napja című DK-s rendezvényen bántalmazták Gulyás Mártont, a Krétakör vezetőjét, a Humán Platform képviselőjét.

Mint arról beszámoltunk, Gulyás és két kísérője a párt rendezvényén az ellen tiltakozott, hogy a Demokratikus Koalíció beállt a korábban cigányozós nyilatkozatáról elhíresült Pásztor Albert miskolci polgármester jelölt mögé, valamint hogy a párt politikusa, Eörsi Mátyás egy interjúban azt mondta, statisztikailag létezik a romabűnözés. Gulyás egy "Cigányozás helyett baloldali megoldást!" feliratú táblát tartott a levegőben.

A DK-s tüntetőknek ez nem tetszett, hárman is megütötték Gulyást és égő csikket dobtak a táskájába. Gulyás az ATV-ben azt mondta, nem tett feljelentést, de a rendőrség hivatalból eljárást indított a bántalmazás miatt.

Az V. kerületi rendőrkapitányság fotókkal keresi a Gulyást megütő, illetve táskájába csikket dobó DK-szimpatizánsokat, három idősebb férfit, akiket garázdasággal gyanúsítanak. Aki az alábbi képek alapján felismeri valamelyiküket, hívja a 06-70-460-7210 vagy a 06-1-373-1000/45-140 telefonszámot, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-11 – kéri a rendőrség.

police.hu
police.hu
police.hu
Hirdetés
Élet+Stílus Nemes Nikolett 2024. december. 28. 18:00

Pisszeghet, sípolhat, szisszenhet és pöföghet a befőttesüveg, de pont ez a jó: így  fermentáltunk savanyú káposztát

Csodás vitamin- és tápanyagbombával kényeztethetjük a mikrobiomunkat a téli ínség idején, ha fermentált ennivalókat fogyasztunk. Többek között savanyú káposztát is készíthetünk ezzel a módszerrel – elmondjuk, hogyan érdemes csinálni lépésről lépésre, mit kell tudni a sózásról, fűszerezésről, hogyan kombináljuk az alapanyagokat, és mire figyeljünk különösen az erjesztés során.