Íme három forró koktéltipp őszre
A hűsítő italok ősszel háttérbe szorulnak, sokkal inkább előnyben részesítjük a forró finomságokat. Íme három koktélrecept a hűvösebb időkre!
Íme a Finlandia három különleges gőzölgő koktéltippje a hűvösebb őszi napokra.
Forró mangós csók
Hozzávalók:
4 cl Finlandia Mangó
12 cl forró csokoládé
egy kis adag tejszínhab és egy késhegynyi kakaópor
A forró csokihoz 10 dkg étcsokoládét darabokra vágunk, fél liter tejet lassú tűzön néhány percig melegítünk, majd beletesszük a csokidarabokat. Folyamatosan keverjük, hogy a csokoládé felolvadjon benne, de még forrás előtt levesszük a tűzről. A hozzávalókat töltsük pohárba, keverjük össze, majd díszítsük tejszínhabbal és kakaóporral.
Blackcurrant ragyogás
Hozzávalók:
4 cl Finlandia Blackcurrant
12 cl forró almalé
1 ek méz
Az összetevőket töltsük forróitalos pohárba, majd keverjük össze. Díszítéshez használhatunk fahéjat, gyömbérszeletet és chilit.
Zöldcitrom násza a fekete ribizlivel
Hozzávalók:
4 cl Finlandia Lime
12 cl forró fekete ribizlilé
gerezdekre vágott lime a díszítéshez
A hozzávalókat töltsük forróitalos pohárba, és keverjük jól össze. Az elkészült koktélt díszítsük limegerezddel.