Miben főzzünk húsvétra? Edényteszt
Ismét edényt teszteltünk, ezúttal a húsvétra fogtuk, de valójában beleszerettünk a nem is annyira kicsi sárga csodába. Amilyen vidám, olyan praktikus, bátran ajánljuk.
Amikor karácsony előtt edénytesztelésbe fogtunk, az ötlet egy Tchibo-katalógusnak köszönhetően született. Végül mégis egy Emile Henry kerámialábost és egy nagyméretű Ikea öntöttvas edényt próbáltunk ki és írtunk meg. Megérkezett azonban a tavasz és vele az újabb Tchibo-katalógus, amelyben ismét feltűnt kiszemelt zsákmányunk, lecsaptunk hát rá, alaposan kipróbáltuk, és most íme az eredmény.
Kezdjük a külsejével, hiszen a forgalmazó is ennek segítségével sorolta be március 23-án megjelent, csupa piros-sárga termékei közé. Ha ki kellene osztanunk valaha a legvidámabb, legbájosabb főzőedény címét, jó eséllyel pályázna rá az öntöttvas lábos. A pitypangsárga edény csak akkor sugározhatna több boldogságot, ha pöttyöket vagy virágokat is festettek volna rá, de az már túlzás lenne, így pont jó, ahogy van.
A folytatást ide kattintva olvashatja el.