Az egyik fogás chilis-csokoládés-juharszirupos bacon lesz.
- konyakos kacsamájhab, kaláccsal, áfonyás hagymalekvárral;
- bajai halászlé belsőségekkel és gyufatésztával;
- borjúsült mentás zöldborsópürével és édesburgonya-rösztivel;
- kolozsvári töltött káposzta;
- mákos és diós bejgli;
- chilis-csokoládés-juharszirupos bacon;
- zserbógolyó;
„A kacsamájat sózom, borsozom, hagymával, fokhagymával kacsazsírban kisütöm, a májat konyakkal együtt pürésítem, majd keményre vert tejszínhabbal összeforgatom, egyneműsítem. A hagymát félfőre szeletelem, áfonyalekváros, balzsamecetes vajon fonnyasztom, sózom, borsozom. A kalácsszeleteket serpenyőben megpirítom. Majd befaljuk az egészet” – írta Németh Szilárd a lapnak.