Élet+Stílus hvg.hu 2021. május. 28. 16:38

Jennifer Aniston és David Schwimmer a valóságban is majdnem összejöttek

A Jóbarátok-reunionból derült ki a talán legfontosabb pletyka: az első évad forgatása óta végig lehetett volna köztük valami, csak egyiküknek mindig volt kapcsolata.

Csak nagyon kevesen múlt, hogy nem született meg az univerzum egyik kedvenc szerelmespárja a valóságban is: a csütörtökön debütált, minden rajongói igényt kielégítő Jóbarátok-reunionból kiderült, hogy akár az életben is összejöhetett volna Jennifer Aniston és David Schwimmer, azaz Rachel és Ross.

A Jóbarátok-film a rajongók legvadabb álmait is teljesíti

Tizenhét év kellett ahhoz, hogy a kedvenc barátaink visszatérjenek abba a lila falú New York-i lakásba, ahol tíz év alatt a fél világ családjává váltak. Megérte várni a találkozásra: a legtöbb reunionnal ellentétben a Jóbarátok-film egy igazi sírós-nevetős élmény, és még keserű szájízt sem hagy maga után.

“Az első évad forgatása alatt titokban szerelmes voltam Jenbe” – vallotta be Schwimmer, amire reagálva Aniston is hozzátette, hogy neki is tetszett kollégája, és kifejezetten sajnálta, hogy csak a kamerák miatt csókolóztak. “Minden egymás iránt érzett rajongásunkat és szeretetünket Rossban és Rachelben éltük ki” – mondta a színésznő.

“Olyanok voltunk, mint két hajó, akik folyton elmennek egymás mellett, mert valamelyikünknek mindig volt kapcsolata. Sosem léptünk át semmilyen határt” – részletezte kapcsolatukat Schwimmer.

A nagyon várt összeborulásból az is kiderült, hogy a többieknek is feltűnt a flörtölés, például amikor Aniston és Schwimmer összebújva ültek a kanapén a felvételek előtt, de ahogy a Monicát játszó Courteney Cox megjegyezte, talán jobb is, hogy soha nem teljesedett be ez a vonzalom, hiszen egy szakítás esetén problémássá vált volna a közös munka.

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:


Élet+Stílus Nemes Nikolett 2024. december. 28. 18:00

Pisszeghet, sípolhat, szisszenhet és pöföghet a befőttesüveg, de pont ez a jó: így  fermentáltunk savanyú káposztát

Csodás vitamin- és tápanyagbombával kényeztethetjük a mikrobiomunkat a téli ínség idején, ha fermentált ennivalókat fogyasztunk. Többek között savanyú káposztát is készíthetünk ezzel a módszerrel – elmondjuk, hogyan érdemes csinálni lépésről lépésre, mit kell tudni a sózásról, fűszerezésről, hogyan kombináljuk az alapanyagokat, és mire figyeljünk különösen az erjesztés során.