Élet+Stílus hvg.hu 2021. április. 22. 07:32

Várkonyi Andrea: A párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok, most meg pláne nem az

A volt tévés műsorvezető címlapra került a Hot! magazinban, amely ismerőseire hivatkozva azt írja: a felcsúti milliárdos megkérte a kezét, ő pedig igent mondott.

„Nem titok többé: összeházasodik Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc” – ezzel a címmel jelent meg szerda este cikk a Bors online kiadásán, amellyel a Hot! magazin csütörtöki számát harangozták be. A lap azóta megjelent, címlapján a korábbi televíziós műsorvezetővel, valamint azzal a szöveggel: Mészáros Lőrinc megkérte a kezét, összeházasodnak.

A magazinnak Várkonyi mindössze annyit mondott:

a magánéletemet továbbra sem szeretném a címlapokon élni, remélem, ezt megértitek. A párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok, most meg pláne nem az”.

Minden további információt ismerősi körből gyűjtöttek be. A meg nem nevezett források egyebek mellett arról beszéltek, hogyan és mikor került közel egymáshoz Várkonyi és Mészáros, ki tette meg az első lépést és hogy milyennek látszik a kapcsolatuk.

Arról, hogy egy párt alkotnak, hónapok óta keringtek pletykák, amelyek azután erősödtek fel, hogy a felcsúti milliárdos és felesége, Kelemen Beatrix az állami hírügynökségen keresztül tavaly szeptemberben bejelentette: elválnak. A volt televíziós korábban Bochkor Gábor élettársa volt, majd Zsidró Tamás fodrásszal volt együtt. A kapcsolatuk tavaly tavasszal ért véget.

Ahogy akkor beszámoltunk róla, Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő a március 15-i hosszú hétvége után bemutatott néhány dokumentumot, amelyekről azt mondta: ha hitelesek, akkor azt bizonyítják, hogy Mészáros és Várkonyi a NER kedvenc magánrepülőjét véve utazott Dubajba és vissza. Az utasokról visszatérésükkor videót is készítettünk, bár nehéz volt kétséget kizáróan megállapítani, hogy valóban ők hagyták-e el a gépet.

Videónkon a Budapestre visszatérő „NER-gép" és utasai

Miután olyan információk jutottak el szerkesztőségünkhöz, hogy az OE-LEM jelzésű repülőgép kedd este érkezik Dubajból Budapestre, videós stábunk Ferihegyen várta az úgynevezett NER-gépet.

Az viszont biztos, hogy az üzleti életben van kapcsolat a milliárdos és a volt tévés között. Januárban a Népszava adta hírül, hogy az Andrássy út 105. szám alá, a Mészároshoz és Vida József TV2-tulajdonoshoz köthető villába költözött decemberben Várkonyi médiacége, a Whitedog Media Kft. Később Mészáros erre a vállalkozásra bízta annak a pályázatnak a lebonyolítását, amelyet cégcsoportja a társadalmi felelősségvállalási programja keretében indított el.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
EURO 2020 - kövesse a foci-Eb összes hírét a hvg.hu-n!
Itthon Dezső András 2021. június. 18. 06:30

Nagyban megy az ügyeskedés a vagyonőröknél, a focimeccsek biztosítása pedig aranybánya

Sorra buknak be az adókkal trükköző vagyonvédelmi cégek, legutóbb az NBI-es focimeccsek biztosításáról híres Tóth Csaba és társai kerültek emiatt pácba. De milyen módszerekkel próbálják kijátszani az államot, mire jók a "dobós cégek", miért van sok pénz a meccsek biztosításában és kik azok, akik még a csalókat is meg tudják kopasztani?