Matteo Salvini tengerparti szelfizéssel vette semmibe a távolságtartást
Élet+Stílus hvg.hu 2020. augusztus. 01. 09:22

Matteo Salvini tengerparti szelfizéssel vette semmibe a távolságtartást

Se maszk, se két méter.

Azok után, hogy az olasz parlament felsőháza megvonta a mentelmi jogát, érthető, hogy Matteo Salvini egy kis lazításra vágyott. Az olasz ellenzéki Liga párt elnökéről Ravennában készültek fotók, amint strandolókkal fényképezkedik.

A képeken jól látszik, hogy a koronavírus-járvány miatt elvárt távolságtartást nem sikerült tartani.

A híveivel való közeli kapcsolathoz egyébként ragaszkodik a brazil elnök is. Jair Bolsonaro annak ellenére járja védőmaszk nélkül az országot és fog kezet az emberekkel, hogy alig egy hete gyógyult ki a koronavírus okozta betegségből.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!