Élet+Stílus hvg.hu 2019. július. 04. 20:49

Rejtett kamerákon át kukkolták a zuhanyzókat egy balatonboglári apartmanházban

Az apartmanház hat lakásból áll, szinte mindegyikben találtak rejtett kameráknak kialakított lyukakat.

Rendőrök jelentek meg csütörtökön egy hat lakásos balatonboglári apartmanháznál, miután a lakásokban rejtett kamerákat fedeztek fel a nyaralók - számolt be az Index.

Két 20 év körüli lány a Balaton Sound első napja után akart felfrissülni, ám fürdés közben észrevették, hogy a zuhanyzófülkében, két, kis lyukba dugott kamera követi őket.

A lapnak nyilatkozott egy névtelenséget kérő forrás, aki szerint az apartmanházat rendőrök járták végig csütörtökön, és szinte mindegyik lakásban találtak a kameráknak kialakított kis lyukakat. A forrás azt is állította, hogy a rendőrök kiskamerákat, merevlemezeket és több felvételt is lefoglaltak.

A forrás szerint az apartmanok főző- és fürdőfülkéi között rejtett folyosót alakítottak ki, onnan, a gipszkartonfalba fúrt lyukakon keresztül kukkolták a lakókat.

„Ezekbe a lyukakba nagyjából három milliméter átmérőjű, száloptikás kamerákat helyeztek, azon keresztül nézték azt, akit éppen akartak" - állította az illető, akit a rendőrök szintén meghallgattak.

A ház tulajdonosa egy 40 év körüli férfi, aki az Index információi szerint mindent beismert. A férfi nős, a felesége viszont állítólag a rejtett folyosóról és a falba rögzített kamerákról sem tudott.

Az apartmanház a cikk szerint napok óta telt házzal futott, a botrány után azonban mindenki kiköltözött. A lap megpróbálta felhívni a vonatkozó hirdetésben megadott telefonszámot, de kinyomták őket.

Élet+Stílus Nemes Nikolett 2024. december. 28. 18:00

Pisszeghet, sípolhat, szisszenhet és pöföghet a befőttesüveg, de pont ez a jó: így  fermentáltunk savanyú káposztát

Csodás vitamin- és tápanyagbombával kényeztethetjük a mikrobiomunkat a téli ínség idején, ha fermentált ennivalókat fogyasztunk. Többek között savanyú káposztát is készíthetünk ezzel a módszerrel – elmondjuk, hogyan érdemes csinálni lépésről lépésre, mit kell tudni a sózásról, fűszerezésről, hogyan kombináljuk az alapanyagokat, és mire figyeljünk különösen az erjesztés során.