Háromféle eperlekvárja is készült idén.
Lovasi András ötven fölött valósítja meg gyerekkori álmait: szőlőt vásárolt, bort készít, új vállalkozásában pedig lekvárt is főz - írja a Bors.
„Már a 80-as években dombágyásos műveléssel foglalkoztam apámék telkén... Persze, nem működött, de azért megpróbálkoztam a biogazdálkodással 14 évesen. Azóta is szeretem a földet túrni” – nyilatkozta a zenész a lapnak.
Lovasinak idén háromféle eperlekvárja is készült: levendulás, vaníliás és csokis-mentás, de a befőzés mellett más tervei is vannak.
Mivel két telke is van Pécs környékén, de egy ideje már Budapest környékén lakik, azt tervezi, hogy falusi szállodaként futtatja fel az egyik telkén lévő földház zenei stúdióját. Ide vonulhatnának el azok a zenészek, akik nyugodtan, idilli környezetben szeretnének alkotni.