Egyéb HVG 2023. június. 09. 10:10

Jelentkezz gyakornoknak a HVG-hez!

Szeretnél Tóta W. Árpád publicistától, Dezső András oknyomozó újságírótól vagy Kőhalmi Zoltán humoristától, a címlapcsapat vezetőjétől szakmai titkokat ellesni? Akkor jelentkezz a HVG szeptemberben induló gyakornoki programjába!AA

Olyan 30 év alatti fiatalok jelentkezését várjuk, akiket vonz a független, felelős, minőségi újságírás, most folytatják vagy már befejezték felsőfokú tanulmányaikat, beszélnek legalább egy idegen nyelven, széles látókörűek, jó az íráskészségük, és az sem árt, ha van némi humorérzékük. Idén fotós/videós területre, valamint az Eduline és Adózóna szakportáljainkhoz is várjuk a gyakornokok jelentkezését!

 

Túry Gergely

A program időtartama három hónap: 2023. szeptember 4.– december 5. között vehetsz részt a szerkesztőségi pörgésben! A gyakornokok munkáját személyes mentorok támogatják, segítségükkel megismerheted több rovat és mindhárom platform munkáját. Heti egy alkalommal csoportos foglakozásokat szervezünk, amelyeken a HVG, a hvg.hu és a hvg360 tapasztalt újságírói és szerkesztői osztják meg a gyakornokokkal a szakmai fogásokat.

 

Túry Gergely

A programra a gyakornok2023@hvg.hu e-mail-címen július 1-jéig lehet jelentkezni önéletrajzzal és motivációs levéllel – jó pont, ha az utóbbi nem sablonos, de ne legyen hosszabb 3 ezer karakternél. Kérjük tüntesd fel, hogy újságíró vagy fotós gyakornoknak jelentkezel.

 

Túry Gergely

A kiválasztott jelentkezőknek kérdőívet küldünk és személyes beszélgetésre hívjuk őket.

Adatkezelési tájékoztató: https://hvg.hu/adatvedelem

Hirdetés
Vállalkozás Gyükeri Mercédesz, Rácz Gergő 2024. december. 29. 17:30

Ahol a rizs az isten és perui a spárga: a Nobuban jártunk

Lehet variálni egy felső polcos étteremlánc menüsorában, vagy az főben járó vétek? Honnét tudja egy ázsiai kulináriát szolgáló étterem beszerezni az alapanyagait Budapesten, és hogy lesz a megoldás végül Spanyolország? Ezekről és sok másról faggattuk a Nobu Budapest séfjét, Schreiner Gábort, közben azt is megkérdeztük, hogy a halak filézése közben milyen gyakran vágja meg a kezét.