Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#étteremkritika

hvg360 hvg.hu

Hasbeszélő: Az étterem, ahová visszacsábított repetázni a vasárnapi ebéd

Jártunkban-keltünkben megéhezünk, megszomjazunk, megállunk „kispiszkostól” a fine diningig. Nosztalgiázunk és felfedezünk, megyünk az emlékeink után, rábízzuk magunkat a véletlenre, vagy éppen nagyon is tudatosan keresünk valami újat. Aztán elmeséljük, mondjuk a magunkét. A vendégét – mert mi vagyunk a mindenkori vendég. Felbukkanásunk bárhol várható. Most éppen a Budakeszi úton.

Gasztro Hasbeszélő

A Hasbeszélő első útja: Nagy-Magyarország térképek alatt termetes malacsültek

Ha nem is kísértet járja be várost és vidéket, de Hasbeszélő elindult, hogy ezentúl rovatunk magyar hangjaként, szellemiségünk és értékrendünk jegyében töltekezzen. Felbukkanása bárhol, bármikor várható. Különös ismertetőjele, hogy pont olyan, mint bármely mindenkori vendég. S a tányérból felnézve, érdekli is minden, amit egy vendég észrevehet.

Gasztro

Hova ne menjünk a Torkos Csütörtökön?

A Torkos Csütörtök immár valódi hagyomány, amelynek köszönhetően minden évben több százezer vendég élvezi az éttermek kedvezményeit. Idén több mint 1200 hely csatlakozott az akcióhoz, nekünk azonban már van némi tapasztalatunk. Megmutatjuk az előző évek feketelistáját.

Gasztro Molnár Kata Orsolya

Peppers!: inkább egyszerű, mint nagyszerű

Szállodasoron tett körutunk legújabb állomásán visszatértünk a Dunakorzóra. Ezúttal a Budapest Marriott Hotel Peppers! Mediterranean Grill éttermében jártunk.

Gasztro

Four Seasons: Gresham Kávéház – kreatív hagyománytisztelet

Sorozatunk második állomása a budapesti Four Seasons Hotel, azaz a Gresham-palota. Kitűnő olasz-magyar konyhájáról hírneves étterme, a Páva a közelmúltban zárt be,illetve alakult át rendezvényteremmé. Így különösen érdekelt minket, át tudja-e venni az étterem szerepét a Gresham Kávéház .