Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#tejszín

Gasztro Marton Levente

Szezonja van: meggyleves, ami majdnem fagylalt - recept

Állítólag a gyarló emberiséget még a cseresznye-meggy kérdés is képes megosztani. Ki erre esküszik, ki arra, még ölre is mennének egyesek, hogy melyik az előrébb való. Pedig egyszerű: a cseresznye kora nyáron leérik, a meggy pedig ilyenkor is boldogít. Pláne jéghideg, illatos, fűszeres, krémes leves képében.

Gasztro Marton Levente

Tökéletes Mars hab - recept

Nem a kitikkadt bolygóra kalauzoljuk el a kedves olvasót, hanem csupán a konyhába. Itt is kétségtelen, olykor lehet nagyon meleg, de ezért a mostani kísérletünkért, még ezt is érdemes elviselni.

Gasztro Marton Levente

Tökéletes, mert csak csoki - recept

Megfigyelésünk szerint a nők sokkal jobban rettegnek a liszttől, mint a csokoládétól, noha ennek az ésszerűsége vitatható. Az viszont nem vitás, hogy ízvonatkozásban tökéletesen racionálisan döntenek. A lelkek megnyugtatására most egy olyan csoki torta következik, amelyben csipetnyi liszt sincs. Csak a csoki, de az sok.

Gasztro Marton Levente

Tökéletes vasárnapi sütemény

Van az úgy, hogy az ember lezavarja valami egyszerűvel a vasárnapi ebédet, aztán délután hiányérzete támad. Sütni kellene valami édeset, könnyűt.

Shake life-style.hu

Tejszínes eper a reptéren

Korunk legnagyobb teniszezői kezdték meg versengésüket Wimbledonban, és az esemény tiszteletére a British Airport...