2007 óta növényi zsír alapú habot árul tejszínként a Café Frei, pedig nem hívhatná így
Már gyártják az új címkéket, amelyeken a valódi nevén nevezik majd az eddig tejszínhabként árult habot a Café Frei-ben.
Már gyártják az új címkéket, amelyeken a valódi nevén nevezik majd az eddig tejszínhabként árult habot a Café Frei-ben.
Állítólag a gyarló emberiséget még a cseresznye-meggy kérdés is képes megosztani. Ki erre esküszik, ki arra, még ölre is mennének egyesek, hogy melyik az előrébb való. Pedig egyszerű: a cseresznye kora nyáron leérik, a meggy pedig ilyenkor is boldogít. Pláne jéghideg, illatos, fűszeres, krémes leves képében.
Nem a kitikkadt bolygóra kalauzoljuk el a kedves olvasót, hanem csupán a konyhába. Itt is kétségtelen, olykor lehet nagyon meleg, de ezért a mostani kísérletünkért, még ezt is érdemes elviselni.
Megfigyelésünk szerint a nők sokkal jobban rettegnek a liszttől, mint a csokoládétól, noha ennek az ésszerűsége vitatható. Az viszont nem vitás, hogy ízvonatkozásban tökéletesen racionálisan döntenek. A lelkek megnyugtatására most egy olyan csoki torta következik, amelyben csipetnyi liszt sincs. Csak a csoki, de az sok.
Van az úgy, hogy az ember lezavarja valami egyszerűvel a vasárnapi ebédet, aztán délután hiányérzete támad. Sütni kellene valami édeset, könnyűt.
Korunk legnagyobb teniszezői kezdték meg versengésüket Wimbledonban, és az esemény tiszteletére a British Airport...