Napi 12 tonna mozzarellát fognak gyártani Komáromban
Az elkészült mozzarellát az induláskor teljes egészében Olaszországba exportálják.
Az elkészült mozzarellát az induláskor teljes egészében Olaszországba exportálják.
Boltot nyit jövő héten Szegeden az a sajtüzem, amelyet egy diplomás közmunkás igazgatott kezdetben.
Jó bulinak tartották az omszki kézműves sajtüzem fiatal munkásai, hogy megmártózzanak a tejtároló tartályban. A nem mindennapi gasztronómiai kaland nyomán a szemfüles helyi élelmezésfelügyeleti hatóság felfigyelt az intézményre.
Egy tonna lejárt szavatosságú, penészes alapanyagot talált az élelmiszerbiztonsági szakhatóság egy sajtüzemben a Baranya megyei Kacsótán − írta az Új Dunántúli Napló.
Magyarországon az igazán ízes sajtok nem tudnak piacot szerezni, sikerült viszont népeledellé tennünk a legjellegtelenebb (és persze legolcsóbb) sajtféleséget. A trappista néha jó, máskor pedig nagyon rossz, ezért utánajártunk, mivel szokták elrontani.