Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#rozskenyér

Vállalkozás Balla Györgyi

A női pék, aki megszerettette a magyarokkal a rozskenyeret

Ludwig Klára 25 évvel ezelőtt, Németországból hazatérve nyitotta meg első pékségét Solymáron. Az volt a célja, hogy a magyarok ne csak a fehérkenyeret, a vizes zsömlét, a kakaós csigát és a túrós batyut ismerjék és szeressék. A küldetés sikerült, megnéztük, hogyan lett a Ludwig és Mentesi Német Pékségből Jókenyér.

Vállalkozás MTI

Visszafizeti az Aldi a penészgombás kenyér árát

Visszaveszi a penészgombával szennyezett kenyeret az Aldi Magyarország. Akik az ochratoxin penészgombával szennyezett 250 grammos rozsos és szezámos Korngold ropogós kenyeret visszaviszik bármelyik üzletbe, a cég a visszafizeti a termék árát.

Élet+Stílus Haulitus Anikó

A tökéletes házikenyér – recept

Régen az otthoni kenyérsütés teljesen mindennapos dolognak számított. Szerencsére manapság újra kezd divatba jönni a saját kezűleg, vagy a kenyérsütő gép bevetésével készített kenyér. Érdemes belefogni, nemcsak az alapanyagokat választhatjuk meg, de kedvünk szerint ízesíthetünk is.