Videó: Ezek az amerikai diákok először kóstoltak magyar kaját és imádták
A College Kids Facebook-oldalon most magyar fogásokat kóstoltattak öt amerikai diákkal, és itt aztán semmi finnyázás nem volt.
A College Kids Facebook-oldalon most magyar fogásokat kóstoltattak öt amerikai diákkal, és itt aztán semmi finnyázás nem volt.
A Gourmet Fesztivál előételeként a legközönségesebb ételt, a rakott krumplit fordította ki önmagából a három magyar Michelin-csillagos étterem vezető séfje: Miguel Rocha Vieira (Costes), a Széll Tamás – Szulló Szabina páros (Onyx) és Sárközy Ákos (Borkonyha). Míg Széll Tamás szerint nem kell mindent újraálmodni, Vieria valami egészen különöset alkotott a hagyományos magyar fogásból.
Idén is a középpontba állít egy hagyományos ételt a Gourmet Fesztivál. Most a rakott krumplit kóstolhatjuk meg szokatlan változatokban.
Rakott ételt készíteni az egyik legszórakoztatóbb konyhai mulatság. Mondhatnánk azt is, hogy mindent bele. Csak legyen jó sok a mindenből.
A rakott krumpli a legnépszerűbb ételeink egyike. Nem véletlen. Krumpli, tojás, tejföl, kolbász többnyire akad a spájzban. S különösebb főzési ismeretek nélkül, a kéznél levő, olcsó alapanyagokból ízletes étel készíthető.