Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#kézműves_pékség

Vállalkozás hvg.hu

Mérlegen: A vaj mindenképp francia, a pisztáciát nem lehet levenni az étlapról – a tökéletes croissant nyomában a Freyja alapítójával

Mi a különbség a magyar vásárló és a turista között? Mire figyeljünk, ha külföldön próbálnánk szerencsét az itthon már befutott cégünkkel? Hol van a határ a különleges és a túl elvont között, ha alapanyagokról van szó? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ Dormán Péterrel üzleti podcastunk új évadjának első részében.

Vállalkozás Ember Zoltán

Liszt, kovász, elszántság: hogy lett sztárpék egy magyar operatőr?

Londonba ment segédoperatőrnek, majd látva az ottani kézműves pékforradalmat, beállt egy ottani francia egységbe inasnak. Miklós Mihály kitanulta az alapokat, majd Magyarországra visszatérve elindította saját vállalkozását. A Marmorstein kézműves pékség a budapesti gasztroforradalom kibontakozásával együtt kezdett cseperedni, mára már az egyik legelismertebb lett e piacon.