Élet+Stílus
Elhunyt Szántó Tibor, a csokoládémester
Pár hete még az idei új kurzusokat hirdette a Szántó Tibor Fine Chocolates a Facebook-oldalán. Most, csütörtök délután lesújtó hírt közölt a család.
Pár hete még az idei új kurzusokat hirdette a Szántó Tibor Fine Chocolates a Facebook-oldalán. Most, csütörtök délután lesújtó hírt közölt a család.
Egy autodidakta csokoládémesterré átvedlett szigetszentmiklósi borász olyat tud, amit Európában még tízen sem. Háromszáz éves spanyol eljárással készít csokoládét másodmagával, kizárólag kézzel, olyan alapanyagokból, amikkel a legnevesebb csokoládéversenyek bírálóit is meglepte. A kísérletezés a legnagyobb szakmai elismeréseket is meghozta Szántó Tibornak. Csokoládémanufaktúrában jártunk, ahol sok más mellett azt is megtudtuk, milyen az igazi forró csoki, és hogy a keserű csoki nem is keserű.