Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#Ljubljana

Slovenian Tourist Board

A szlovén városok téli világa utánozhatatlan

Szlovéniáról eszünkbe juthatnak a tengerpart római kori emlékei, a fürdők világa, a sípályák lankái vagy a karszthegységek vadregényes vidéke a titokzatos barlangokkal és a magasból lezúduló vízesésekkel. De ne felejtsük el, hogy Szlovénia télen valóságos mesevilággá változik tele olyan helyekkel, amit egyszer látnunk kell, legyen szó az ünnepi fényekről, a pezsgő városokról vagy a bájos falvak havas háztetőiről. Az ország minden évszakban csodás, mindössze annyi a dolgunk, hogy feljegyezzük, hova muszáj eljutnunk akkor, amikor már bátran utazhatunk.

Vállalkozás MTI / hvg.hu

Szlovéniában nyomul a Mol

A Mol Nyrt. sikeresen lezárta az Eni Slovenia doo. felvásárlását, ezzel 17 Agip töltőállomással bővül a Mol kiskereskedelmi hálózata.

Itthon MTI

Orbánéknak nagy terveik vannak egyik szomszédunkkal

Szlovén-magyar közös kormányülés lesz pénteken, a két kabinet közös infrastrukturális fejlesztésekre készül. Előrehaladott szakértői egyeztetések folynak például a koperi kikötő fejlesztéséről, amelybe a magyar állam is beszáll.

Plázs hvg.hu

Hosszú hétvége jön, utazzon a szomszédba - adunk öt remek tippet

Péntektől van három nap béke és nyugalom, de legalábbis munkaszüneti nap, és ha nagyon távoli desztinációkra nem is, de a szomszédos országok nagyvárosaiba kiruccanhatunk. Mi tudjuk, mit érdemes nézni, enni és inni Bécsben, Prágában, Kolozsváron, Ljubljanában és Belgrádban. Most szólunk, mert még van idő megszervezni.

Világ MTI

Ebolára gyanakodnak egy szlovén betegnél

A ljubljanai klinikai központ orvosai csütörtökön rendkívüli sajtókonferencián bejelentették, hogy nagy valószínűséggel ebolás beteget kezelnek – közölte a Delo című szlovén napilap.