Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#Azbej_Tristan

hvg360 Dobszay János

Nem véletlenül hívták meg Erdő Pétert a Miniszterelnökségre

Újabb határokat számolt fel az állam és az egyházak szétválasztásának gyakorlatában az Orbán-kormány azzal, hogy a katolikus egyház bíborosa a Miniszterelnökség egyik épületében szentelhetett kápolnát. De a reformátusok és az evangélikusok vezetői is másképp értelmezik a szentháromságot manapság.

Itthon hvg.hu

Két szóval sikerült magunkra haragítani Ukrajnát

"Polgárháború Ukrajnában" – Azbej Tristan, a Hungary Helps feje egy humanitárius akciósorozat bejelentésekor az orosz propaganda leírását használta az ukrán válságra, amire Ukrajna azonnal ugrott.

Itthon hvg.hu

Kitette a kormány a Hungary Helps utazó nagykövetének szűrét

Már hivatalosan sem a tavaly nyáron kinevezett Heltai Péter utazó nagykövet, hanem az üldözött keresztények megsegítéséért felelős államtitkár egyengeti a Hungary Helps program sorsát. A menekültbefogadás alternatívájaként kiötlött, globális humanitárius akciótervként eladott program mára úgyis kereszténysegítéssé redukálódott, annak ellenére, hogy az Európába menekülők nagy része továbbra is muszlim.

Itthon hvg.hu

Orbán migrációellenes programja a valóságban: álommeló Heltainak és pár szívesség az egyháznak

Magyarország nem a problémát engedi be, hanem a segítséget viszi el azoknak, akik erre rászorulnak – így magyarázta el másfél éve Orbán Viktor a Hungary Helps alatt futó kormányzati programot. A projekt részleteiről hiába érdeklődtünk, végül közérdekű adatkérés kellett a tények megismeréséhez. E szerint csak üres szólam a kibocsátó, zömükben muzulmán országokba vitt segítség elve. A Hungary Helps kiadásai száz százalékban egybeesnek azzal, amit az üldözött keresztények megsegítésére fordít az ország.