Autó hvg.hu 2021. április. 11. 09:37

Viperával akart emberkedni a lengyel sofőr, de nagyon beégett – videó

Nem szorította erősen, arrébb is repült a pálca.

A STOP CHAM YouTube-csatornájára került ki az alábbi felvétel, amely egy igen vicces pillanatot mutat be: egy lengyel sofőr viperával fenyegette volna a mögötte haladót, de a pálca idő előtt kiesett a kezéből.

Az incidensnek állítólag az volt az előzménye, hogy a sofőr megelőzte a kombi vezetőjét, aki mindezt nehezen tolerálta. A fiatal férfi ezután a gázra lépett, és lehagyta a másikat. Egy idő után azonban lassítani kezdett, majd egy ponton fékezett és megállt. A dühös férfi ekkor kiszállt az autójából, majd a viperát lóbálva a mögötte haladó felé közelített. 

A gumibot azonban hirtelen arrébb repült.

A videón mindez 2 perc 4 másodperctől látható:

A felvétel a helyi rendőrségre is eljutott.

(via Bp-i Autósok Közözössége)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Minden hír a koronavírus-járványról
Sport Horn Andrea 2021. május. 13. 20:00

Ki osont be titokban és miért a magyar sportlövő szállodai szobájába?

Példátlan események követik egymást a hazai sportlövészeknél. Előbb a márciusi sportlövő-világkupán Újdelhiben a magyar férfi válogatott két tagja nem állt ki az egyik versenyszám döntőjére, mert harmadik társuk fegyvere szerintük szabálytalan volt. Az elmúlt napok pedig olyan, újabb fordulatot hoztak, amely miatt a magyar sportélet egyik legnagyobb botrányává fajulhat.