Shake life-style.hu 2011. május. 19. 11:40

„Nem kell szeméttel etetni a turistákat”

Magyarország egyik legjobb – sokak szerint jelenleg a legjobb – séfje azzal fogadott minket, hogy még hátra van a...

Magyarország egyik legjobb – sokak szerint jelenleg a legjobb – séfje azzal fogadott minket, hogy még hátra van a kolbásztöltés és a 42 tojás sárgáját felvevő szalvétagombóc, ami nélkül a szalontüdő, nem szalontüdő. Bár a Pest-Buda hivatalosan csak másnap nyitotta meg kapuit, a vasárnap délutáni forgalomra sem lehetett panasz. A szeles idő ellenére olasz férfikompánia kurjongatott a teraszon, decens párok, és titkos összeesküvést szövő urak hajoltak az asztalok fölé, és kisgyerekes családok próbáltak éhes csemetéik kedvében járni. A magát mezei, természetkövető szakácsnak aposztrofáló Litauszki Zsolt a Várhegy gyomrában adott interjút nekünk. Ha kíváncsi az interjúra, kattintson a cikk folytatásáért!