Hogyan legyünk igazi hedonisták?
Ennek során a résztvevők többek között ellátogatnak a világ élvonalába tartozó, két Michelin csillagos osztrák...
Ennek során a résztvevők többek között ellátogatnak a világ élvonalába tartozó, két Michelin csillagos osztrák étterembe, a Taubenkobel-be, a Pannonhalmi Apátság pincészetébe, bio fűszerkertjébe, a NOBU-ba, a Spejzbe, Etyek egyik kiemelkedő pincészetébe, a Törley pincészetbe, borkóstolást tanulnak a CEWI-ben, a legújabb technológiák szellemében sütnek-főznek Segal Viktorral, elkészítenek, majd foodstylisttal lefotóznak egy ételsort, csúcsminőségű alapanyagokkal ismerkednek Budapest legújabb gourmet központjában.
A tanfolyam főbb előadói: Glázer Attila foodstylist, Réz András whiskynagykövet, Rudits Károly vendéglátós, Segal Viktor szakács, T. Nagy Tamás gasztrovállalkozó, Vomberg Frigyes foodstylist, tanár, Wossala Rozina gasztronómus.
Jelentkezni a www.werkakademia.hu –n vagy a 06 30 444 8888-as számon lehet.