2010. június. 10. 20:55 kadarm Utolsó frissítés: 2010. június. 10. 21:36 Shake

A fiatalító étrend titka

Közhelynek tűnik már, de nem lehet elég sokszor hangsúlyozni egészségünk megőrzését és az ebben fontos szerepet játszó zöldségek-gyümölcsök fiatalító, betegségmegelőző hatását.

A szakértők és az orvosok mind-mind megegyeznek abban a tényben, hogy helyes táplálkozással nemcsak a betegségeket előzhetjük meg, hanem életkorunkat is meghosszabbítjuk. Nem mellékes az a kutatási eredmény sem, miszerint a zöldségek, gyümölcsök, gabonafélék jótékony hatással vannak szervezetünkre, védik és szebbé varázsolják a bőrünket, hajunkat.

A folytatást ide kattintva érheti el.

 

hvg360 Pálúr Krisztina 2025. január. 03. 19:45

„Szüleink és nagyszüleink rutinszerűen spóroltak” – de lehet-e egyszerre takarékoskodni és egészségesen étkezni?

Érezhetően tovább drágultak az élelmiszerek, sokaknak kell még szorosabbra húzni a nadrágszíjat, és ez nem kellemes érzés. Balázs Barbara újságíró és takarékos gasztroblogger könyve útmutató ahhoz, hogyan lehet a házikoszttal takarékoskodni, milyen a mértékletes konyha, és hogyan győzhetjük le a kisebbségi komplexusainkat, ha főzésről van szó. <strong>Mit érdemes megtartani a régi idők szokásaiból</strong>, és hogyan spóroljanak, akik speciális diétára szorulnak?