2010. május. 21. 09:40 life-style.hu Utolsó frissítés: 2010. május. 21. 11:57 Shake

A kövér szakácsok kiábrándítóak?

A több sikeres éttermet és televíziós műsort is vezető Gordon Ramsay szerint egy kövér szakácsról azt gondolják a...

A több sikeres éttermet és televíziós műsort is vezető Gordon Ramsay szerint egy kövér szakácsról azt gondolják a vendégek, hogy képtelen rendet tartani a konyhában.

"Nincs annál kiábrándítóbb élmény, mint amikor vacsora után kijön egy túlsúlyos szakács, ráizzad az asztalra, és szuszogva megkérdezi, hogy mit gondolunk a főztjéről. Tudom, mert korábban én is kövér voltam" - teszi hozzá a sztárszakács, aki szerint egy szakács csak akkor lehet sikeres arca éttermének, ha magára is ad.

Vállalkozás Gyükeri Mercédesz, Rácz Gergő 2024. december. 29. 17:30

Ahol a rizs az isten és perui a spárga: a Nobuban jártunk

Lehet variálni egy felső polcos étteremlánc menüsorában, vagy az főben járó vétek? Honnét tudja egy ázsiai kulináriát szolgáló étterem beszerezni az alapanyagait Budapesten, és hogy lesz a megoldás végül Spanyolország? Ezekről és sok másról faggattuk a Nobu Budapest séfjét, Schreiner Gábort, közben azt is megkérdeztük, hogy a halak filézése közben milyen gyakran vágja meg a kezét.