2010. május. 05. 11:32 life-style.hu Utolsó frissítés: 2010. május. 05. 11:25 Shake

Borvacsora a múzeumban

A Kogartben Danó Zoltán, az étterem konyhafőnöke és a múzeum alapítványának szakértője a festészetet és a...

A Kogartben Danó Zoltán, az étterem konyhafőnöke és a múzeum alapítványának szakértője a festészetet és a konyhaművészetet ötvözik egy tárlatvezetést követő borvacsorán május 7-én, pénteken.

Ízelítő a menü és borsorból:

Balaton, 1930-as évek második fele c. kép ihlette előétel:

Paprikás lisztben sült fogas, sült burgonyával és savanyú uborkával

Szigligeti Olaszrizling 2008, Szászi pince

Kioszkban c. kép ihlette leves:

Zöldséges feles borsó leves malac császárral

Svájci tengerszem c. kép ihlette főétel:

Marhasült sajt fondüvel, tavaszi zöldségekkel

Egri Cabernet Sauvignon Szarkás 2007, Gróf Buttler Borászat

Cirkusz c. kép ihlette desszert:

Cirkuszi finomságok: ”Téli fagyi”, sós perec, pattogatott kukorica fagylalt

Tokaji Áts cuvée 2007, Tokaj Royal pincészet

A vacsoraest ára 7.400 Ft+Áfa/fő

(Fizetésre a helyszínen lesz lehetőség)

Az est ára magában foglalja:

Érkezéskor egy pohár Prosecco

Tárlatvezetés

Négyfogásos vacsora borokkal

Üdítő, ásványvíz, kávé, tea

Az est helyszíne: KOGART Étterem (1062 Budapest, Andrássy út 112.)

Időpontja: 2010. május 7. (péntek)

Tárlatvezetés kezdete: 18:00 óra  Vacsoraest kezdete:19:00 óra

Bővebb információért, kérjük keresse Rév Esztert az eszter.rev@kogart.hu e-mail címen

vagy a 0630/894-3509-es telefonszámon.
Vállalkozás Gyükeri Mercédesz, Rácz Gergő 2024. december. 29. 17:30

Ahol a rizs az isten és perui a spárga: a Nobuban jártunk

Lehet variálni egy felső polcos étteremlánc menüsorában, vagy az főben járó vétek? Honnét tudja egy ázsiai kulináriát szolgáló étterem beszerezni az alapanyagait Budapesten, és hogy lesz a megoldás végül Spanyolország? Ezekről és sok másról faggattuk a Nobu Budapest séfjét, Schreiner Gábort, közben azt is megkérdeztük, hogy a halak filézése közben milyen gyakran vágja meg a kezét.