Plázs hvg.hu 2013. január. 14. 20:07

Kibuggyanó keblek, merész terpeszek: Golden Globe-stílusmustra

A Golden Globe-díjátadóra hivatalos sztárok megint adtak okot a hüledezésre.

Jodie Foster későn jött coming outolása elvitte a show-t a vasárnapi Golden Globe díjátadón, de a ruhamustra nem maradt el. Hiába a több évtizedre - pontosan hét -  visszanyúló esemény összes stílustapasztalata, a feltűnési viszketegséggel szemben minden esetben veszít a kő-papír-olló. A színésznők simán beterpesztenek Angelina Jolie-módra (Halle Berry), vagy nem ellenőrzik, hogy a slicc hol végződik, ezért egész este a bugyijukat takargatják (Miranda Kerr).

Most Halle Berry terpesztett

Esetenként nem is annyira szégyenlősek, és a kilátszó mellvonalat bátran domborítják (Jennifer Garner). A worst dressed (legfélresikerültebb estélyi) lista is újabb nevekkel bővült, de az állandó szereplői sem okoztak csalódást: Kelly Osbourne nagymamalila hajához krémszínű rakétaruhát húzott, de Halle Berry amorf drapériaszerkezete sem volt a legjobb választás.

Kelly Osbourne sosem tudott öltözködni, ez miért épp a Golden Globe-on változna meg?

Jennifer Lopez és Nicole Ritchie mintha ugyanannál a kőbánya-kispesti, azaz bronxi second handben akasztották volna le a szemkápráztató agyonhímzett nagyestélyit, de ufószerű megoldásokkal is próbálkoztak a nők: Guilana Racic az E! című celebműsor vezetője tényleg éliennek nézett ki hátratűzött hajával és fekete bársonyruhájának furcsa nyakmegoldásával, és bár Jessica Chestain babakék ruháját egekbe magasztalták, hajszerkezete az Avatar és a Star Trek stylistjainak a munkáját vegyítette, vörösszőnyeges beütéssel.

Az idegenek köztünk vannak

Julianne Moore, Marion Cotillard és Jessica Alba viszont újra kitett magáért, de jöttek újak is a stílusikonok sorába: Julienne Hough habos-babos ruhája, Michelle Dockery aranyos mellvértje, és Lucy Liu koboldmintás abroncsszoknyája nekünk tetszett.

Az egyik legszebb ruha a Golden Globe-on Michelle Dockery-é

Továbbá voltak a szokásos tűzpiros és feket variációk, köztük Salma Hayek jeleskedett csípőjénél egy hatalmas masnival, bár a csillogó anyag kissé előnytelen az "erős csontozatú" nőnek. Adéle viszont nem volt szívbajos, ugyanazt a fekete leplet húzta magára, mint mindig, derekánál szűkre húzva.

Adéle nem újított

A férfiaknak nem volt sok választásuk, választhattak fekete szmoking és fekete szmoking közül, variálhattak csokor, vagy sima nyakkendővel, esetleg feldobhatták az egészet egy mellénnyel (Ben Affleck) de még a híresek és gazdagok sem minden esetben tudják jól hordani a férfias szabást. Daniel Craig rossz kölcsönzőt választott, vagy elfelejtette felvarratni a nadrágja szárát, Orlando Bloomnak és Robert Pattinsonnak viszont sikerült eltalálni a helyes nadrághosszt. A róluk készült képeket, és még több mell-, és lábvillantást a Daily Mailen tekinthetnek meg.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!