A vöröses színű ital először meglehetősen furcsa ízűnek tűnik, mintha sör és eperfagylalt kombinációja volna.
Jamie Beck és Kevin Burg, a Cinemagraph két alapítója arra vállalkozott, hogy kiderítse – ha nem is a titkos recept összetevőit –, hogy ez az édes, piros, illatos gyümölcs milyen folyamat eredményeként változik át folyékony kenyérré és köt ki a delikát sörök kedvelőinek korsóiban. Ehhez a Delaware állambeli Miltonba kellett látogatniuk, ahol a város messze földön híres termékét, az epersört egy helyi sörfőzde, a Dogfish Head Craft Brewery (Tüskéscápa Fej Sörfőzde) üstjeiben főzik. Élményeikről hipnotikus fotóriportot készítettek, amit a New York Times közölt. Az egyedülálló mozgóképekért látogasson el a Manzárd Café blogra.
Napi merítés
hvg.hu
2011. április. 14. 12:44
Elkészítették a világ legmagasabb legótornyát
Napi merítés
hvg.hu
2011. április. 30. 17:59
A fogpiszkálószobor, ami 35 éve épül
Napi merítés
hvg.hu
2011. május. 07. 20:21
Akik beintettek a Google autóinak
Napi merítés
hvg.hu
2011. június. 16. 21:57
Parafadugókkal burkoltak egy házat
Napi merítés
hvg.hu
2011. április. 18. 16:02
3D-ben az amerikai polgárháború
Napi merítés
hvg.hu
2011. június. 11. 12:00