Vállalkozás hvg.hu 2020. augusztus. 20. 14:15

Magyar válogatott kézilabdázó is nyert a Turisztikai Ügynökség pályázatán

Schuch Timuzsin cégei összesen 26 millió forintot kapnak.

Schuch Timuzsinnak, a Ferencváros magyar válogatott kézilabdázójának két cége is szerepel a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) által kiírt Kisfaludy-pályázatok folyamatosan frissülő döntési listáján: a Timu Szállás 2018 Kft. kétszer 7 millió forintot, míg a Schuch Gépipari Kft. két pályázata összesen 12 millió forintot nyert el magánszálláshely fejlesztésre, így a válogatott kézilabdázó összesen 26 millió forint vissza nem térítendő állami támogatásnak örülhet, írja az mfor.hu.

A portál szerint a Timu Szállás tavaly 16,3 millió forint forgalmat bonyolított, de közel 8 millió forint veszteséget könyvelt el.

Az mfor.hu emlékeztetett, hogy a válogatott kézilabdázó korábban hanem a cigarettában is meglátta az üzletet, hiszen két veszprémi trafikot üzemeltet.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Minden hír a koronavírus-járványról
Gazdaság Balla Györgyi 2021. április. 20. 12:20

„Ez a békásmegyeri lakótelep a Balaton-parton” – új lakópark ellen tiltakoznak a helyiek Siófokon

Siófokon van az egyetlen olyan terület a Balatonnál, amelyen megengedett az akár 24 méter magas toronyház építése is. Van olyan befektető, aki élne a lehetőséggel, a helyiek tiltakoznak a beépítés ellen. Az önkormányzat pedig nem szeretne fellépni ellene, mert fél, hogy olyan kártérítést kapna a nyakába, hogy anyagilag az eddiginél is jobban legatyásodna. Mára lényegében minden talpalatnyi földet beépítettek a Balatonnál, az ingatlanárak pedig az egekben.