Kisebb kommentháború lett abból, hogy Schobert Norbert a sajátmárkás tésztáját főzette-e ki egy olasz étteremben, ahogy állította, vagy sem. Este állítólag jön az újabb fejezet.
A kriminológiához és a kémiához is „értő” Schobert Norbert azt állította vasárnapi facebookos bejegyzésében, hogy egy olaszországi étteremben a sajátmárkás spagettijéből főzette a vacsoráját. Így szerinte ugyanannyi szénhidrát volt az étel két fő részében, a spagettiban és a tenger gyümölcseiben.
Minderre a TV2 műsoraiból és a herevasalásáról ismert Berki Krisztián erősített rá, szintén a Facebookon, azzal, hogy a „csökkentett CH tartalmú” csapat vacsorázásról posztolt, amelyben az étterem nevét is megjelölte.
Egy szemfüles kommentelő azonban romba döntötte az egész tésztás sztorit, ha igaz, amit a felvetésére az étterem válaszolt, szintén hozzászólásban. A jesolói étteremtől azt közölték ugyanis, hogy csak az általuk válogatott alapanyagokból főznek a vendégeiknek, másból nem.
Elvileg lesz még folytatása a történetnek, miután Schobert Nobert hétfő délután a posztja alá azt kommentelte: „korlátoltak számára hihetetlen, hogy otthon is, itt is szívességből megfőznek bárkinek bármit”, és innentől kezdve videózni fog. Azt nem tudni, itt mire gondolt pontosan.
(Index)