Az Il Bacio di Stile pesti luxuspláza tetején nyilt meg a legújabb magyar luxusétterem. Az Andrássy út exkluzív üzletházának legfelső szintjéről egyedülálló panoráma kínálkozik, mint ahogy az étterem és a bár kínálata is különleges.
Kedden nyílt meg az ország legújabb csúcsétterme, Gattyán György pesti plázája, az Il Bacio di Stile tetején lévő l'Occhio di Stile, vagyis A Stílus Szeme.
A modern fine dining jegyében az étlapon szereplő fogásokat az étterem executive séfje, Fernando Trump álmodta meg, aki a dubaji Burdzs Kalifa tetején található At.moshpere-ből igazolt át Budapestre.
A menüsor öt előételből, hat főfogásból s öt desszertből áll, a fogásokban megjelennek a francia és délkelet-ázsiai konyha hatásai. A kínálatban 300 fajta bor is szerepel, a szortiment 20 százaléka magyar borokból áll, míg a többi zömmel francia, olasz, német, kaliforniai pincészetekből származik. Egyedülálló a bár Dez O' Connell által összeállított - ritkaságszámba menő kézműves - whisky, konyak kávé-és teaválasztéka is, amelyhez külön bar food ajánlatot dolgozott ki Fernando Trump.
Az étterem sommelier-je a spanyol Francisco Rubiales, míg a food and beverages vezető az olasz Alessio Vanini, aki a shanghaji Ritz-Carltont hagyta ott Gattyán új éttermének kedvéért.
Amint azt a megnyító alkalmából Küttel Gábor marketingvezető nyilatkozta, az a céljuk, hogy a vendégek olyan éttermi élménnyel távozzanak, amilyenben még sosem volt részük. S nyilván, hogy vissza is térjenek az élmény kedvéért, tesszük hozzá mi.
A VIP megnyitón Craig David lépett fel a mintegy 100 fős vendégsereg előtt.