Vállalkozás hvg.hu 2014. április. 14. 16:13

Ilyen egy didibárban dolgozni

A Business Insider több, a Hooters manhattani bárjában dolgozó pincérlánnyal is beszélgetett arról, hogy szerintük milyen a cégnél dolgozni.

A Business Insider a Hooters étteremhálózat manhattani egységénél dolgozó pincérlányokat kérdezgetett arról, hogy milyen is a legendás vállalkozásnál dolgozni.

A videón szereplő lányok elmondása szerint nem volt nehéz bekerülni a céghez, ám egyikük szerint ő találkozott olyanokkal, akik a szűk felső miatt nem vállalták a felvétel után a munkát és inkább kiléptek. Ő ugyanakkor, bár elsőre szűknek találta a felsőt, megbarátkozott a ruhadarabbal, melyet szépnek is talált.

Az egyik pincérlány elmondása szerint a reggeli műszakban 200-300 dollárt tud megkeresni, ám az estiben ez akár 500 dollárra is felkúszhat. A pincérlányok elmondása szerint a Hooters sokat ad a csapatmunkára, a dolgozóknak egy egységként kell működniük, a legfontosabb cél, a vendégek kiszolgálása érdekében.

A videón szereplő egyik pincérlány elmondása szerint van olyan, hogy egyes férfi vásárlók kellemetlenkednek, volt olyan is, hogy a konyhai dolgozók közül vetemedett valaki erre. Ám olyan is volt szerinte, hogy egy pincérlány szerelmes lett az egyik vendégbe.

A Hooters manhattani munkaügyi menedzsere szerint a cég sokak számára egy ugródeszka lehet, illetve sokan választhatják ezt iskola melletti keresetkiegészítésként is. Az egyik pincérlány esete utóbbira mutat rá, elmondása szerint heti 4 napot tanul, a maradék idejében pedig a Hootersben dolgozik.

Kult Köves Gábor 2024. december. 29. 20:00

Dobó Kata amerikai filmje és Andy Vajna vikingjei is az élmezőnyben – Hollywood legnagyobb bukásai

Hollywood legnagyobb bukásai közt van olyan film, amely öt rendezőt fogyasztott el, köztük Coppolát is. És olyan is, amelynek zsiráf szereplője rálépett a saját péniszére. Börtönbe küldött rendező, reciklált díszlet, elhízott rabszolgalány és egy elképesztő szexjelenet – Tim Robey, a Telegraph filmes újságírója Box Office Poison című könyvében mesél a legendás bukások hátteréről. A szerzővel beszélgettünk.