Itthon hvg.hu 2021. június. 10. 20:27

Busz mögül kirohanó kislányt gázoltak el Budafok-Tétényben

A gyereket a rendőrök élesztettek újra, a mentők életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Elgázoltak egy gyereket Budapesten, a XXII. kerületben, a Gádor utca 79. szám alatt – közölték a Baleset-Info Facebook-csoportban.

Azt írták, hogy

az esetet megelőzően a kislány egy busz mögül rohant ki, ekkor ütötték el.

A bejegyzés szerint gyereket egy rendőr élesztette újra. A mentősök stabilizálták a kislány állapotát, de életveszélyes állapotban szállították kórházba.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
EURO 2020 - kövesse a foci-Eb összes hírét a hvg.hu-n!
Itthon Serdült Viktória 2021. június. 18. 11:00

Ha nincs, akivel a szexről lehetne beszélni az iskolában, akkor marad a net

Úgy akarja kitiltani a szexuális neveléssel foglalkozó civil szervezetek egy részét az iskolákból a kormány, hogy a tanárképzés alatt egyáltalán nem készítik fel a leendő pedagógusokat, hogyan beszélgessenek diákjaikkal a témáról. Szerencsés esetben a védőnő segít, a legtöbb gyerek viszont még mindig a pornóból tájékozódik. Szakemberek attól tartanak, hogy a listázás miatt a gyerekek nem kapnak elég információt, pedig igenis igénylik, hogy a nemi identitásról, vagy akár a homoszexualitásról is beszéljenek.