Itthon hvg.hu 2021. május. 04. 16:31

Fejlevágással, a családja kiirtásával fenyegették meg Kálmán Olgát a Facebookon, feljelentést tett

A fenyegető üzeneteket a Facebookon kapta a Demokratikus Koalíció elnökségi tagja.

Kálmán Olga, a Demokratikus Koalíció elnökségi tagja a Facebookon számolt be arról, hogy fejlevágással, a családja kiirtásával és felgyújtásával fenyegették meg, amiért bírálta Orbán Viktor miniszterelnök és a kormány járványkezelését.

A DK keddi közleménye szerint Kálmán a fenyegetés miatt feljelentést tesz Budapest II. Kerületi Rendőrkapitányságán.

„Na, ennek a mérhetetlen gyűlölködésnek kell véget vetni 2022-ben! Ez az ország többet érdemel” – írta a közösségi oldalon a politikus, ahol meg is mutatta, milyen üzeneteket kapott.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Minden hír a koronavírus-járványról
Tech Bedő Iván 2021. május. 13. 13:12

Ha már a rendőrséget is zsarolják, akkor tényleg baj van

A hackerek az ellopott adatokat már nemcsak titkosítják, hanem azzal zsarolnak, hogy ki is szivárogtatják az érzékeny információkat. A kiberbűnözők eszköztára bővül, már nem félnek közművek - mint most egy olajvezeték - ellen bevetni őket, vagy akár a hatóságokat is támadják. A háttérben felsejlenek a kevésbé demokratikus berendezkedésű államok.