Itthon hvg.hu 2021. április. 11. 11:12

5500 forintot rabolt egy 15 éves lány Budaörsön

A fiatal egy másik lány pénzét vette el. Azzal fenyegette, hogy leszúrja.

Egy 14 éves lány feljelentést tett a Budaörsi Rendőrkapitányságon még csütörtökön. Az illető azt mondta a rendőröknek, hogy aznap kora délután összefutott ismerősével Budaörsön, aki megfenyegette, hogy leszúrja, ha nem ad neki pénzt. A fenyegetőző a zsebébe nyúlt, majd a nála lévő kést megmutatta a sértettnek, nyomatékosítva ezzel ígéretét. A megtámadott lány erre átadott 5500 forintot.

A rendőrök pár órával később már a feljelentett lány érdi otthonában voltak, ahol a pénzt, valamint a kést is megtalálták. A 15 éves lányt rablás bűntettének gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, majd indítványozták, hogy tartóztassák le.

(Police.hu)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Minden hír a koronavírus-járványról
Sport Horn Andrea 2021. május. 13. 20:00

Ki osont be titokban és miért a magyar sportlövő szállodai szobájába?

Példátlan események követik egymást a hazai sportlövészeknél. Előbb a márciusi sportlövő-világkupán Újdelhiben a magyar férfi válogatott két tagja nem állt ki az egyik versenyszám döntőjére, mert harmadik társuk fegyvere szerintük szabálytalan volt. Az elmúlt napok pedig olyan, újabb fordulatot hoztak, amely miatt a magyar sportélet egyik legnagyobb botrányává fajulhat.