Itthon hvg.hu 2021. április. 08. 08:35

Budaörsön jelentkezett közmunkára Szél Bernadett

120 órát kell ledolgoznia a dudálós tüntetések miatt a független képviselőnek.

Bejelentkezett közhasznú munkára Szél Bernadett Budaörsön, miután a tavaly tartott dudálós tüntetésekért Hadházy Ákossal együtt megbüntették a független képviselőt. Szél saját választókerületében, Budaörsön jelentkezett be a járási kirendeltségen, 120 órát kell ledolgoznia.

“Én vállalom a felelősséget azért, amit el sem követtem, a kormány viszont soha, semmiért” – írta ki Facebookra Szél, majd a kormányt kezdte ostorozni. “Uszítani és hazudni azt tudnak, miközben egy rakat szóvivő-szintű politikus játszik közpénzen minisztert, de egy fillér nélkül hagyták otthon a bezárt országban az embereket, tesztelés az nincs, vagy van, tízezerért saját zsebre, még egy normális egészségügyi vezetés sincs, van Müller, akiről nem tudom, hogy került oda, meg Kásler, akiről viszont nem értem, hogy lehet még ott.”

Szél hozzátette, hogy ilyen körülmények között büszke is rá, hogy megbüntették, és ígérete szerint azt is mutatni fogja, hova megy, és mit fog dolgozni a képviselői munkája mellett.

Bejelentkeztem közhasznú munkára! Feje tetejére állt a világ: a kórházakból kiebrudaltak mellett kiálló “dudáló”...

Közzétette: Szél Bernadett – 2021. április 7., szerda

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Minden hír a koronavírus-járványról
Itthon Bihari Ádám 2021. április. 20. 06:30

Levegővétel az intenzív osztályon: kinek jusson?

Elképesztően magas a halálozás azok között a Covid-betegek között, akiket lélegeztetőgépre kapcsolnak, akiket viszont ennél enyhébb módszerekkel kezelnek, túlélhetik. A szakemberek szerint viszont nem véletlenül találták fel a gépeket, azok nem halálos ítéletet jelentenek, hanem éppen az utolsó esélyt az életre. Javíthatna a halálozási számokon, ha az orvosok feltehetnék a kérdést, amely alapján meghozhatnák a legnehezebb döntést: kinek több az esélye a túlélésre? Itthon ez egyelőre tabu.