Itthon hvg.hu 2021. február. 27. 10:16

Börtönben találták meg egy 11 éves gyilkosság gyanúsítottját

2010-ben megöltek otthonában egy idős férfit. A tettes akkor nem lett meg, a nyomozást pedig 2020-ig felfüggesztették.

Egy börtönbüntetését töltő férfit gyanúsítottak meg a nyomozók egy 11 évvel ezelőtti gyilkosság elkövetésével – írja a police.hu.

2010-ben a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Máriapócson, otthonában öltek meg egy 75 éves férfit. Mivel az elkövető kilétét akkor nem sikerült megállapítani, a nyomozást felfüggesztették.  

Az ügyet 2020-ban vették újra elő a rendőrök. Az újabb nyomozás után gyanúsítottként hallgatták ki a jelenleg másért jogerős szabadságvesztését töltő 45 éves B. Róbertet.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Minden hír a koronavírus-járványról
Kult Csatlós Hanna 2021. április. 17. 20:00

A „3000 éve elveszett egyiptomi aranyváros” minden volt, csak nem elveszett és nem arany

Különösen jó állapotban tárták fel egyiptomi régészek a körülbelül 3400 évvel ezelőtt létezett város, Aton romjait Luxornál. Vajon kik laktak a házakban, és miért halt ki évezredekkel ezelőtt a település? Miért csak most bukkantak rá a kutatók és ezzel megtalálták-e az egyiptomi Pompejit vagy az afrikai Eldorádót? Bács Tamást, az ELTE Egyiptológiai Tanszékének vezetőjét kérdeztük, aki több mint 20 éve maga is ásatásokat vezet a régióban.