Itthon hvg.hu 2021. január. 01. 12:10

Gyurcsány: A rezsimváltásra felkészülés éve jön

Lesznek közben viták és villongások, de demokraták között ez természetes - írta újévi köszöntöjében.

Nagy vitákra készíti fel a demokratikus ellenzék híveit Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke újévi köszöntőjében. A politikus szerint 2021 a magyar demokraták felkészülésének éve lesz a rezsim leváltására. Ennek során lesznek viták, csörték, sőt villongások is, ami azonban szerinte természetes része a demokratikus versenynek.

Akik demokratikus Magyarországot kívánnak, azok ne ijedjenek meg a demokratikus vitáktól.

- írta Facebook-bejegyzésében:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Minden hír a koronavírus-járványról
Itthon Bihari Ádám - Ballai Vince 2021. március. 08. 20:00

Tiszta beszéddel kezelhették volna az oltási baklövést, csak épp ez nem az a kormány

Különösebb károk nélkül beismerhette volna a tömeges oltás főpróbáján keletkezett hibát a kormányzat, de a maszatolós kommunikációval csak rontott a helyzeten. Bőhm Kornél kríziskommunikációs szakember szerint a hétvégi káosz paradox módon még javíthat is az oltási kedven, de az államba vetett bizalmon inkább rontott.